Děkujeme všem našim zákazníkům za přízeň v roce 2022. Rádi bychom Vás upozornili, že objednávky vytvořené po 19.12.2022 budeme vyřizovat a odesílat až po 3.lednu 2023. Děkujeme za pochopení. Přejeme klidné a ničím nerušené prožití Vánočních svátků a dále všem přejeme hodně pohody, štěstí a hlavně zdraví v novém roce 2023. S přátelským pozdravem tým DALSIKO, s.r.o.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
v pracovní době od 7:00 do 15:30
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas DALSIKO, s.r.o., se sídlem Vrahovická 18, 796 01 Prostějov, IČ 29298563, zapsaná u Krajského soudu v Brně , oddíl C, vložka 72210. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde nás najdete

DALSIKO s.r.o.

IČ: 29298563
DIČ: CZ29298563

Vrahovická 18
796 01 Prostějov

Pondělí - Pátek
7:00 - 15:30

(kancelář v prvním patře
nad prodejnou barvy/laky)

 

Certifikace

Firma má zaveden a udržuje systém jakosti ISO 9001:2016.

Jsme také držiteli Průkazu způsobilosti pro oblast montáží trvalého a přechodného dopravního značení.

Co umíme

Provádíme pronájem a prodej dopravního značení, vodorovné dopravní značení, veškeré montážní práce v této oblasti, projekty dopravního značení atd. Našimi zákazníky jsou stavební firmy, městské a obecní úřady, správci komunikací atd.

Nabízíme komplexní řešení dopravních omezení tzv. na klíč, od projektu přes schválení na dotčených institucích po samotnou realizaci dopravně inženýrského opatření. Dopravní značky a montážní práce dodáváme v souladu se zněním zákona č. 361/2000 Sb. v platném znění.

Kontakty
Logo
Radek Bednář - vedoucí střediska
Radek Bednář - vedoucí střediska
v pracovní době od 7:00 do 15:30
DALSIKO s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz